Over ons

Na zijn ervaring opgedaan te hebben bij verschillende werkgevers, besloot Wilfred Willems in 2009 om voor zichzelf te starten.

In het begin opereerde hij als eenmanszaak vanuit huis. Dit bleek een groot succes met een grote groep tevreden klanten als gevolg. Al snel bleek dan ook dat een bedrijfspand geen overbodige luxe zou zijn. 

Ook personeel zou niet lang uit kunnen blijven. Inmiddels heeft Willems interieurs 5 man vast personeel in dienst. Er worden echter ook regelmatig zzp-ers ingehuurd als de werkdruk hierom vraagt.

Wij beschikken over een volledig uitgeruste, professionele werkplaats van waaruit wij onze kwalitatief hoogwaardige producten produceren.

Door de kwaliteit van werk welke Willems Interieurs levert kunnen inmiddels een aantal grote bedrijven tot vaste klant worden gerekend. De meest in het oog springende klant is toch wel Ikea, waarvoor Willems veel presentatiemeubilair fabriceert!

Kom gerust een keer langs op de Ohmstraat voor een overheerlijk bakkie koffie en om een indruk te krijgen van de professionele manier waarop wij te werk gaan!

Willems interieurs voor u!

 Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardig maatwerk?

Wij komen graag in contact met u om uw wensen te realiseren. Of kom gerust een keer langs op de Ohmstraat voor een overheerlijk bakkie koffie en om een indruk te krijgen van de professionele manier waarop wij te werk gaan!

Contact